Naši prváčikovia

1. mája 2012, 1rocnik, Nezaradené

Už o pár mesiacov sa aj môj druhý syn Matej stane, ako on hovorí, veľký školák, čo pre mňa znamená veľké nákupy.

Prezuvky, ale tiež školská taška pre prváka sa musia v prvom rade páčiť Maťkovi, takže tieto povinnosti absolvuje so mnou. A aby som nezaprela v sebe správnu ženu v domácnosti,  začali sme s nákupmi už teraz. Ceny sú priaznivé, keďže ešte nie je školská sezóna. Výber aktovky, alebo ak chcete, tašky do školy nebol vôbec jednoduchý.

Začali sme klasicky v predajniach v našom meste. S akčnými hrdinami, so vzormi, no proste žiadna sa nám, resp. Maťkovi nepáčila. Po dvojdňovom boji sme sa uchýlili k nákupom cez internet. Tak a tam si konečne vybral. Taška so supermanom, veľkým množstvom priehradiek sa pozdávala aj mne. Môj muž mal trochu pochybnosti, ale nakoniec nám tašku schválil.

Do 3 dní sme si šli s Matejko po balíček. Bol celý natešený. A našťastie, batoh splnil naše očakávania. Splňovala presne popis na internete – teda pevná výstuž chrbta, dobre šité popruhy a hlavne, veľa priehradiek a tajných vrecúšok, čo sa ráta najmä nášmu drobcovi a ďalšie, dôležité maličkosti. Takže teraz nám už len ostáva nakúpiť peračník, perá, farbičky a ďalšie veci. Dúfam, že tentokrát si vystačíme s predajňami v našom meste.